Az Éden Apartman Hotel által kibocsátott valamennyi kedvezménykupon kizárólag

  • a rajta feltüntetett érvényességi időn belül,
  • egy alkalommal,
  • weboldalunkon, e-mailben vagy telefonon keresztül történő közvetlen foglalás esetén

használható fel.

Az érvényes foglalás* feltétele, hogy a kupon felhasználója által kiválasztott időpontban az Éden Apartman Hotel szabad apartman(ok)kal rendelkezzen, és azt a kupon felhasználója számára írásban visszaigazolja.

A kupon felhasználására csak nagykorú személy jogosult.

Az Éden Apartman Hotel névre szóló kedvezmény kuponjait a megadott érvényességi időn belül, a rajta lévő feltételek alapján kizárólag a kuponon szereplő személy használhatja fel. Ezek a kuponok nem átruházhatók.

Az Éden Apartman Hotel által nyereményjáték keretében kisorsolt ajándék tartózkodás általában a sorsolást követő 3 hónapon belül vehető igénybe, kivéve, ha a kuponon lévő feltételek mást tartalmaznak.

Az ajándék tartózkodás át nem ruházható, azt kizárólag a nyertes veheti igénybe, a nyereményjáték szabályaiban meghatározott kísérő(i)vel.

A kedvezménykupon vagy az ingyenes tartózkodásra jogosító kupon készpénzre nem váltható.

Amennyiben az ajándék tartózkodás nyertese kevesebb kísérővel és/vagy rövidebb tartózkodásra tudja kuponját igénybe venni, mint amilyen feltételekkel a kupont az Éden Apartman Hotel nyereményként kibocsátotta, a kupon összértékéből pénzvisszatérítés nem kérhető, illetve az Éden Apartman Hotelnek pénzvisszatérítést adni nem áll módjában.

Az kedvezménykuponok és nyeremények egymással nem összevonhatók, és csak normál áron történő foglalás esetén felhasználhatók. Akciós vagy csomagajánlat igénybevételénél kedvezménykupon nem érvényesíthető, kivéve, ha azt az ajánlat szövege kifejezetten tartalmazza.

Az árkedvezmény a kiválasztott apartmantípus(ok)ban – a tartózkodás hosszától és a személyek számától függetlenül – a foglalás teljes összegéből kerül levonásra, melyet a kupon bemutatása ellenében a számla kiállításakor fogunk érvényesíteni. (Tehát a kedvezmény összege foglaláskor nem fog megjelenni a fizetendő végösszegben.)

A kedvezménykupon által biztosított árkedvezmény általában kizárólag szállás-szolgáltatással kapcsolatban érvényesíthető, és az Éden Apartman Hotel egyéb szolgáltatásaira -például masszázs, alternatív terápiák, külön igényelhető étkezés vagy ellátás – nem vehető igénybe. Kivéve, ha azt a kedvezménykupon vagy a kedvezménykupon megszerzésére felhívó ajánlat kifejezetten tartalmazza.

A kupon nyomtatott formában vagy elektronikus eszközön történő bemutatás esetén is felhasználható.

Az Éden Apartman Hotel fenntartja magának a jogot jelen Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. Egyúttal felhívja a kedvezménykuponnal rendelkezők figyelmét, hogy a kedvezménykuponok és ajándék tartózkodást biztosító kuponok felhasználásával kapcsolatban mindig az Éden Apartman Hotel honlapján aktuálisan közzétett Felhasználási Feltételek az irányadók.

További felmerülő kérdésekre elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk!

Éden Apartman Hotel

H – 9737 BÜK Rákóczi u. 9.

*Amennyiben a kupon felhasználója érvényes foglalással rendelkezik, de a számára fenntartott időpontban a szállásszolgáltatást nem veszi igénybe, vagy érvényes foglalását a tartózkodás kezdő napját megelőző 7 napon belül lemondja, az Éden Apartman Hotel a foglalás teljes összegének 50 százalékát a szállásszolgáltatás lefoglalója nevére kötbérként kiszámlázza.