Kezdje a napját egy egészséges, tartalmas és ízletes reggelivel! A szálloda bőséges svédasztalos reggeli kínálatában hideg és meleg ételek is találhatóak, hogy vendégeink ízlésük szerint, akár speciális étrendjüknek megfelelően reggelizhessenek.

A korlátlan büféreggeli mellett az elengedhetetlen vitaminpótlásra is van lehetőség, hiszen zamatos, friss zöldségek és gyümölcsök közül is válogathatnak, valamint a hideg italok mellett a kedvelt reggeli forró italok is szerepelnek a kínálatban. Kellemes környezetben várjuk vendégeinket 7:30–10 óráig egy finom és kiadós reggelire, hogy kellő energiával indíthassák a napjukat.

Kézműves finomságok

A városlakók egyre inkább visszatérnek a gyökerekhez. Míg korábban a hipermarketekből szereztük be a világ minden tájáról érkezett termékeket, ma már sokkal fontosabbá válik a helyi eredetű, természetes alapanyagok vagy minimálisan feldolgozott élelmiszerek használata. Ezzel erősen lecsökken az ökológiai lábnyom, fenntarthatóbbá válik a környezet, ráadásul egészségesebb ételeket fogyasztunk.

Ezt felismerve, a mi asztalainkon rendszeresen kínálunk általunk vagy környékbeli termelök által készített kézműves élelmiszereket.

Reggeli a szobában
Különdíj ellenében és előzetes egyeztetés alapján reggelijét az Ön szobájában szolgáljuk fel
Lavazza BLUE kávé
Valódi olasz kávéházi élmény Olaszország piacvezető kávéjával
Főzőiskola
Igény esetén és előzetes egyeztetés alapján szívesen tartunk főzőkurzust Vendégeinknek
Reggeli időpontja
Hétfőtől péntekig: 7:30 – 10 óráig, szombaton és vasárnap 8:00-10:30 óráig

Fotógaléria